Auto rijlessen Biddinghuizen

Auto rijlessen Biddinghuizen bij Romin

Autorijschool Romin staat voor betrokkenheid, professionaliteit en kwalitatief hoge begeleiding. Het is belangrijk dat je plezier beleeft aan het auto rijden en dat jij je veilig voelt in de auto. Elk persoon is uniek en vandaar ook dat de autorijlessen worden aangepast op jouw wensen! Bij autorijschool Romin wordt je opgeleid door ervaren rij instructeurs.

Autorijschool Romin is werkzaam in: Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Dronten, Biddinghuizen, Zeewolde en omstreken. Uiteraard halen wij je op daar waar het voor jou het beste uitkomt.

Waarom auto rijlessen Biddinghuizen Romin?

  • Professionele en betrokken rij instructeurs
  • Hoog slagingspercentage
  • Flexibele lestijden
  • Aangesloten bij BOVAG
  • Rookvrije en schone lesauto
  • Specialist in faalangst (gediplomeerd)
  • Gediplomeerde ADHD en autisme instructeur

Autorijschool Romin is een rijschool van een internationaal karakter. De opleiding kan ook gegeven worden in het Engels, Perzisch en Russisch.

Auto rijlessen Biddinghuizen bij Romin staat voor Kwaliteit

Autorijschool Romin levert kwaliteit. Onze leerlingen tevreden houden en begeleiden is ons aandachtspunt. Onze rij instructeurs zorgen ervoor dat de leerlingen zelfverzekerd maar ook veilig de weg op kunnen.

Autorijschool Biddinghuizen Romin: Doelgericht

Niet alleen jij, maar ook wij willen uiteraard dat je zo snel mogelijk je rijbewijs behaald. Wij gaan dan ook doelgericht te werk zodat je zonder teveel geld uit te geven, je rijbewijs ook echt in je handen hebt.

Autorijschool Biddinghuizen Romin: Service

Autorijschool Biddinghuizen Romin biedt je all-in pakketten. Samen met de rij instructeur wordt er gekeken hoeveel auto rijlessen Biddinghuizen je nodig zal hebben. Lukt het niet om in 1 keer te slagen? Dan krijg je je herexamen geheel gratis. Waarom? Autorijscholen kunnen wel stunten met goedkope pakketten, maar het ook echt waarmaken om hun leerlingen in 1 keer te laten slagen lukt helaas niet. Met als resultaat; oplopende kosten voor de leerling en een laag slagingspercentage voor de desbetreffende autorijschool. Wij zijn dan ook zeer tevreden met onze les pakketten en ons hoog slagingspercentage van – 80%

Wij bezitten de nodige ervaring om de rijlessen tot een goed einde te brengen. Wil je meer vrijheid om te gaan en staat waar en wanneer jij dat wil? Meld je dan nu aan bij autorijschool Romin.

Graag nodigen wij je persoonlijk uit om met ons kennis te maken tijdens een gratis proefles!