Proefles rijschool Ermelo

Proefles rijschool Ermelo Romin

De eerste stap naar een rijbewijs is de proefrijles. Autorijschool Romin vindt het belangrijk dat je zo relaxt mogelijk de auto instapt. Onze rij instructeur stellen je zeker op je gemak en zorgen ervoor dat je na de proef rijles zin hebt om je rijbewijs te halen.

Bij een proefles Ermelo gratis herexamen(s)

Indien je na je proefrijles kiest voor een lespakket bij autorijschool Romin, bieden wij jou de zekerheid van gratis herexamen(s). Kortom je betaald alleen de rijlessen en het eerste examen. Kies je voor autorijschool Romin, dan kies je ook voor ons hoog slagingspercentage! Wij gaan er samen voor, zodat jij in 1 keer slaagt.

Proefles rijschool Ermelo Romin: hoe werkt het?

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met jou op om je proefrijles in te plannen. Dit doen we uiteraard wanneer het jou het beste uitkomt. De proefles is geheel vrijblijvend.

Proefrijles rijschool Ermelo Romin gratis?

De proefles rijschool Ermelo bij autorijschool Romin is geheel gratis als je besluit te lessen bij autorijschool Romin. Na de proefrijles ontvang je van ons een informatiepakket, zodat je dit even rustig kan doornemen en indien nodig overleggen. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je 100% achter je keuze staat om te gaan lessen bij autorijschool Romin.

Twijfel je? Neem dan eerst een proefles!

Proefles rijschool Ermelo Romin: Het is raadzaam om een proefles aan te vragen indien je twijfelt over welke rijschool en/of pakket je het beste kunt kiezen. Onze rij instructeur krijgt een beeld van je rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Na afloop kan onze rij instructeur je adviseren welk rijlespakket het meest geschikt is voor jou en welk kostenplaatje daarbij hoort. Een proefrijles is de eerste stap naar je rijbewijs en uiteraard haalt onze rij instructeur je op waar jou dat het beste uitkomt.

Bij de leeftijd van 16,5 jaar kan je starten met het volgen van auto rijlessen.

Houd in gedachten dat het aantal uur rijlessen slechts een indicatie is. Het is uiteraard mogelijk dat je je sneller of minder snel ontwikkeld dan verwacht. Zorg er daarom altijd voor dat je goed geconcentreerd en goed voorbereid de auto instapt. Daarnaast houden wij je regelmatig op de hoogte hoeverre je op schema zit van de initiële inschatting. Na elke rijles brengen wij je tevens op de hoogte van je vorderingen en verwachtingen.